hemma igen!

hejsan!

nu är jag hemma igen från campingen, jag har saknat er alla! jag överlevde allt.
vi badade två gånger i havet. men det negativa var att det var så jävla långgrunt man fick ju gå en mil så att det skulle bli djupt... och inte en mil då men. och det posetiva var att det var ganska varmt i vattnet. så spela vi lite minigolf och fotboll eller emme va inte med så mkt och inte jag heller men jag var med mer en henne, och jag var målvakt, så fick jag en boll i ögat. inte så kul.
så spela vi spel på kvälarna det var as kul!!!! men så kom jag just på en till sak som var jävligt negativt när vi bada eller bada och bada vi gick där i med kläderna på...... och det var att jag ...................................... tappa min mobil i havet:'( den låg i min tröjficka så ramla den ut ur den utan att jag märkte det. så hittade vi den alldrig. R.I.P.. så nu får jag ha en gammal mobil tills jag får en ny. asså vf skulle jag ta med den till havet? jag vill bara spola tillbaka!! och idag när emme och dom skulle lämna mig så ville emil med mig hem xd ( emmes lillebror på 2 år)
emme: vill du följa med jessica hem?
emil: mm
emme: vill du inte följa med oss hem?
emil: nä

 haha så gullig är han!!!


sen så var jag med johanna idag och imon ska jag vara med vanja. och på torstag ska jag och danniz kanske till liseberg.

det var allt för idag.

hejdå puss och kram!<3

snart till camping

hejsan!

idag har jag vart med emme, danne och johanna. vi har inte gjort så mkt. denna midsommaren ska jag inte fira den med min familj, jag kommer fira den med emmes familj. vi åker till en camping mellan falkenberg och varberg. vi åker imorgon och kommer hem på måndag. så jag kommer inte kunna skriva i bloggen förens på måndag. kommer ha kul kul. men jag vet inte hur dom kommer kunna stå ut med mig. eller hur jag kommer kunna stå ut med emme.... haha nä bara skoja klart jag kommer kunna stå ut med emme. jag kommer sakna min älskling så klart! kommer ta många fina bilder som jag kommer ladda upp både här och bilddagboken: (vitsm och gästlösen: love)
vi kommer bada mkt i havet. eller hur emme!? jag hoppas att alla får en bra midsommar!

haha jag hittade en rolig video på www.youtube.com  sök på erik piffar upp calles intervju.

men nu måste jag ner och packa, ni får ha det så bra. jag kommer sakna er!

hejdå, puss och kram<3


hälsning

hej hej!

just nu gör jag inte så mkt. jag har vart med johanna, ska snart vara med henne, emme och towe snart.
jag och towe chattar just nu och vi kaxar på skoj,

älskar dig towe!

hejdå puss och kram<3

liseberg med bästa kompisar!


hej alla människor!

idag har jag vart på liseberg med emme towe och johanna. och så köpte jag guldpass.
jag fick låna 300 spen av min bror. och jag är fan stollt över mig själv!!!!!
jag över vann min rädsla. jag åkte balder för första gången och uppskjutet. tappa typ andan men aja.
det jag åkte idag som jag alldrig har åkt innan.
*balder
*uppskjutet
*spinrock
*pariserhjulet.  ( har typ inte vart på lisse så mkt. och alltid varot höjdrädd)
*hanghai.
sen åkte vi lite barn saker som jag alldrig hade åkt för det är så tråkigt!!

det vi åkte som allt står på min bilddagbok! vitsm@bdb
också vann jag en påse med bilar och en liten katt och en lite mindre hund.

johanna och towe åkte hem tidigare än mig och emme. för johanna fick inte ta en för sen buss.
det var när johanna och towe hade åkt så sa emme på skoj nu kan du testa uppskjutet och det sa hon på skemt.
och jag bah aa jag vill bara se först. och sen så åkte vi den!

jag ville åka uppswinget men vi hann alldrig att åka den:( och jag har alldrig åkt den.

jag och emme skratta as mkt när vi åkte virvelvinden, för den vi åkte med snurra typ hela tiden, så jag skratta åt att det alldrig tog stopp, och emme skratta åt samma sak och år mig xd  as kul var det!!!!





får väll se när jag ska till liseberg nästa gång. det blir antagligen med emme igallafall.

ha det bra allihopa!!

hejdå puss och kram<33

en bra dag!

hej allt folk!

det första jag gjorde idag var att sälja gt. gick jätte bra fick en gt och en bilaga kvar! jag ska ju antagligen ha guldpass i år, många som sakt att jag ska ha det. och jag behöver bara 300 kr till! och om vi inte åker till lysekil (en camping) så kommer jag sälja gt både fredag och lördag, och då kommer jag antagligen ha råd med guldpass. så kanske liseberg nästa vecka!så åkte jag mamma och pappa till holmevattnet och grilla, jag badade lite också. darah, linus, och märta följde med (hundar) jag har också vart med johanna och danne idag! alltid lika kul att vara med dom! kanske ska va med emme och towe och danne imon.

nu var det inte länge sen jag kom hem, hämta peter,magnus och markus på konsert. kom hem för typ 40 min.

nä, nu är jag trött så jag ska gå och sova nu

godnatt sovgott.
hejdå puss och kram<3

alingsås med erik!!

hej allt folk!

igår var jag och emme i alingsås. men innan vi åkte dit åkte vi till borås djurpark med hennes familj. och bild resan var inte jobbig, inte vad jag tyckte. men när vi hade kommit till borås djurpark så gick vi in och betala eller emmes pappa betala åt oss. vi kolla när björnana och lejonen fick mat.
så kolla vi på massa mer djur. sen så åkte vi till potatisfestivalen. så hade dom satt upp ett tivoli, men vi åkte inget. men sånna där, som tar upp grejer och men styr med en spak. aja jag och emme tästa bara att flytta och det funka och men behöver ju pengar. eller det var tre som det blev så med. och jag fick tag i en boll men den lossna.  men senare så satte vi oss vi staketet och vänte på erik!! och till slut kom han! det var helt perfekt. bara att några knudde på oss men annars var allt helt perfekt. sen så när han var klar så stak han till en husvagn och vi trodde att det var där han skulle signera. men han fick brottom till bilen så vi trodde att han inte skulle göra det.  vakterna gjorde så att vi inte kom åt han men när han såg mig så sträkte han sig så att jag skulle få en kram.
och så sa han '' hej snygging hur mår du?'' till mig asså aaahhhhhh!!!!!! omg!! så sa vi det till emmes föreldrar att han antagligen inte skulle signera men dom sa att han skulle så vid ett bord och göra det. så jag och emme gick och fråga en som stog där och hon sa att han skulle komma om tio min en kvart. så kom han efter typ tio minuter. och så kunde man köpa han ena skiva, tröja m.m . och emme köpte skivan jag hade inte råd. så signera han emmes skiva och hennes festivalborgströja och så signera han min ena sko och min festivalborgs tröja. vi ska ha mints fem autografer på dom tröjorna och vi har fyra så bara en till. och han kände ju ingen oss så när vi kom fram där till bordet sa han '' hej hur mår ni då?'' och vi svara bra. och sen sa han '' kom så får jag en kram utav er båda'' asså en helt underbar dag!!! någon dag som man inte glömmer fast man glömmer ingen konsär med han!

dom som vi har vart på

* festivalborg 30 april i nödinga
* liseberg 16 maj i göteborg
* något  10 juni i kungsbacka
* potatisfastival 17 juni i alingsås

 
jag fick en ny bild på mig och erik men den är på emmes mobil. så jag kan inte lägga ut den i dag.
isf blir det nog senare i kväll.

men nu vill jag inte sitta vid datan och nörda mig mer!

hejdå puss och kram<3

kommer senare.

hej allihopa!

idag eller igår den 17 juni så kolla jag och emme på erik grönwall.
men jag hinner inte skriva om det nu, så det kommer senare idag.
för klockan är 00:44 och jag är trött efter en lång dag.
en perfekt dag var det!!!!

kommer mer senare
god natt alllihpa sov gott!!

puss och kram<3

kul idag!

hej alla människor!

idag var jag och emme i hulta och bada idag igen. vi tog bussen från älvängen och medans vi vänta på bussen kom john och jonas. jag och emme tveka lite innan vi hoppa i vattnet men vi skulle inte faga med att ta stegen. sen kom marcus och min underbara kille danne! som hade cyklat till hulta.  sen satt vi mest uppe på berget och sola. men vi bada väldigt mycket också det var lite små kalt men det var bara att vänja sig och det gjorde vi. sen tog vi bussen hem igen och danne och marcus fick gå på med cyklarna.

ska snart packa för ska ju sova hos emme. vi ska ju till allingsås imon. men innan vi åker till potatisfestivalen som erik ska vara på, så ska vi till borås djurpark med emmes små syskon.
vanja skulle också åkt med men hon fick inte för sin mamma, vi kommer ju komma hem vid halv ett eller något. och då skulle vi inte åkt till borås djurpark. men det blir säkert kul imon! men emme har vanat mig för en jobbig bil tur, men det ska nog gå bra.

nä nu måste jag gå ner och packa, till det jag ska ha till emme och det jag ska ha till allingsås

hejdå puss och kram!<3


hulta idag

hej allihopa!

idag åkte jag anna och emme till hulta och bada. vi tog bussen dit och när vi nästan var framme så sa chafören ''kan jessica komma fram innan du går av?'' så gjorde jag det och då fick jag 20 kr av henne. emme och anna börja undra vad jaag hade gjort. men så ringde jag till pappa och då var dethan som gav dom till henne så hon skulle ge dom till mig. det va lite små kul! jag doppa mig först.jag fega inte som jag brukar göra. emme gjorde samma sak. men anna tog det lite längre tid för vi fick typ hota ner henne.tillslut doppa hon sig. jag och emme bada ganska mycket men inte anna. tillslut så förökte vi vi putta anna i men hon hull sig fast. men..... till slut lyckades vi. hon gjorde magplask, jag dog top av skratt. och sen så hörde jag någon roppa ''jessie'' och då var det vanja som hade kommit dit med henke och gabbe. (henke = lossas pappa   gabbe = lillobror) imon ska jag vanja och emme och anna till hulta men jag vet inte om jag vill dit imon också. förut så var jag och emme i nödninge och när vi skulle hem och vänta på bussen. så var det några som fråga varför vi glodde och det gjorde vi inte så igga vi dom så börja dom banka på fönsterutan i busskuren och vi stog lite längre bort. och så ropa en av dom hallå och så kolla vi och hon bah... ''hej'' och vi bah ööh okej.


och nu är det inte många dagar kvar till erik kommer till allingsås... bara två dagar kvar.
det är typ nedräkning.


asså nu måste jag ha råd med guldpass!! jag vet inte hur jag ska samla ihop ca 600 kr. det är bara det jag behöver. resten har jag. jag måste dit snart!!

nä nu orkar jag inte sitta vid datan och nörda mig mer.
hejdå puss & kram<3

blandat



hej allihopa!

idag har ju vanja sov över hos mig inatt. dat va as kul vi var lite övertrötta. vi somna ganska tidigt... typ vid 07:00 - 07:30 på morgonen.  och vi vakna typ vid kvart i ett eller något sånt. sen typ vid 03:30 cykla jag runt husen och hon gick.det var ganska ljust vid den tiden. mamma märkte inget för vi sov ju i husvagnen. vanja cykla hem vid typ två eller något sånt. lite tråkigt för jag har inte gjort något än att titta på tv och suttit vid datan:( det regna ju och det är kalt. och förut var det solit och lite varmt men det va på morgonen.

3 dagar kvar!!! och vet ni till vad?? jo.... tills jag emme och vanja ska till allingsås och se på         erik grönwall . jag och emme var ju i kungsbacka för några dagarsen och vi åkte tåg själva och så från gbg. och idag fick jag reda på att det var en tjej som hade blivit voldtagen när hon skulle till kungsbacka. och det var utav någon hon kände. helt jävla sjukt!

jag och emme kan ju va lite kaxiga ibland men nu är det ju sommar lov så vi ska ta ledigt från det. en hal sommar utan att kaxa mot någon... unde hur det ska gå!? hmm....  det finns en jag vill kaxa mot men jag ska försöka att hålla mig borta ifrån det.

nu har inte jag mer att skriva.

hejdå puss och kram

sova över

hej allt folk!

från igår till idag sov jag och emme över hos towe. vi somna typ vid 03:30 haha lite små kul!
jag och towe hade typ damp.vi var övertrötta. vi sa massa saker och emme bah förskolebarn.. så man kan la undra va vi sa. emme va ''lite'' negativ.  men hon va trött. men vi vaknade typ 12:00 lite sent jag vet xd.och idag ska vanja sova hos mig till nästa vecka... haha nej jag bara skoja tills imon. vi ska sova i husvagnen. vi ska försöka att vara vakna så länge som möjligt. och vem vet... jag kanske bli övertrött i natt igen. och då kan jag vara vaken länge. men bara om vanja orkar annars är det inget kul.. för då vill jag sova. och det är värkligen inte kul!

men nu ska ag och vanja ut, och ha kul!! inte på det sättet.

hejdå alla människor <3

bio, street dance



hej alla människor !

va ju som sakt på street dance med 3D idag. den var as bra! poäng den får utav oss
av anna =10 av 10   av mig = 9,5 av 10   av emme = 9 av 10
jag rekomenderar att ni ska se den!!!!!!!!!!!!!!!

så var det några små barn som var 9 år kanske som satt och klappa henderna. och skratta åt ingen ting.
så innan filmen börja va det några som dansa lite street dance, det var lite små kul.

jag vet inte vad jag ska skriva mer så jag bärettar om dagen.

jag anna och emme tog bussen till gbg. innan vi gick till filmstaden så gick vi i nordstan och gick till mc'donalds
och åt. sedan så gick vi bort till filmstaden och så klart så va vi flumm medans vi gick dit. när vi kom dit så satte vi oss på en bänk och vänta på att vi fick gå in. när vi fick det så köpte vi popcorn och dricka och godis eller jag och emme dela på popcorn och varsin dricka och anna godis. sen så fick vi vänta i bio salongen medans vi väntade så kom dom och dansade street dance. sedan gick vi till nils eric terminalen och gick på bussen som redan var där. sen hade vi klart kul på bussen. haha vi är bara så bäst asså!!
nu har jag inte något mer att skriva.

hejdå, ha det bra!

kungsbacka




Hej folket. jag kunde inte lägga in detta igår så det fick bli idag.

va i kungsbacka igår med emme. vet ni varför?.... jo för ERIK GRÖNWALL var där!!

berättar:
jag och emme hade fått reda på att erik grönwall skulle komma till kungsbacka, så vi fråga våra föräldrar om vi fick åka dit och  ja det fick vi. så vi åkte först till gbg för vi skulle hämta biobiljetter till oss + anna. vi ska se på streetdance i 3D. när vi hade hämtat dom så gick vi tillbaka till nils eriks terminalen (stavning) när vi kom dit så va det bara att hitta rätt tåg. vi skulle åka tåg till kungsbacka. när vi kom dit var det bara att hitta stora torget så vi fråga en tant om vilket håll vi skulle gå och då peka hon åt något håll och vi tänkte gå åt ett annat håll. när vi kom fram till stora torget så gick vi till staketet och hamna längst fram. och sen så såg vi att erik gick ut utanför stängslet så vi sprang dit och lämnade våra platser. så skulle han ta kort med någon så när vi kom där så peka han på oss och blev jätte glad. han tjände igen oss, vi hade träffat han två gånger innan. sen kom han till oss och sa '' här är ju festivalborgs tjejerna'' också gav han kram utan att vi bad om det. så fick jag nytt kort på mig och han och ett kort på emme och han. så fick vi autograf.
sen så gick vi tillbaka till våra platser. och vänta tills han skulle börja. vi vänta i ca 4 timmar.
det var massa andra artister, niklas hocker var också där. men när erik väl kom så börja alla skrika!!!! sen när jag och emme skulle hem så var vi pisse plöta och frös. vi kom hem vi typ tolv på natten. och vi kom dit halv fem eller fem.  

nästa gång jag och emme ska kolla på han så är det i allingsås det 17 juni!

och så hade vi skolavslutning idag. slipper alla idiorer iskolan. hoppas att alla får en bra sommar!

nu har jag inget mer att skriva jag skriver kanske mer sen efter jag har vart på bio.

hejdå, ha det så bra

bra dag


hej allihopa !

idag har det inte vart en vanlig dag. vi har städat bokskåpen och uteskåpen.
också såg vi på någon film jag vet inte vad den heter men konstig var den. i vanliga fall brukar vi sluta 15:50 på torsdagar men idag sluta vi ca 13:00. och imorgon är det skolavslutning. sen efter det ska jag och emme till stan och hämta bio biljetter, jag emme och anna ska se på streetdanse i 3D på fredag. efter vi har hämtat biobiljetter ska vi kanske till hulta och bada:) det kommer att bli kul! om... inte några personer kommer och förstör allt för oss. men nu ska vi inte tänka negativt! nu har inte jag så mkt mer att säja.

hejdå puss och kram

min dag

hej alla underbara människor!

idag var det klassensdag. min klass åkte till karamellpojkarna.
kolla på hur dom gör godis och lite så. efter vi kolla på det så köpte vi massa godis där. det är väldigt billigt där. ni vill inte ens veta hur mycket jag köpte för, det var inte så mycket.
men efter det gick vi runt där i alingsås centrum. jag och ida dumpa typ dom andra i ''gänget'' så ringde dom och undra vart vi var, och så var vi i någon affär. men det dom ville var bara om vi ville äta med dom på mcdonalds men vi var inte så hungriga. men sen när vi skulle äta och hitta dom så hitta vi dom inte. så vi gick in i en zoo affär och fråga vart mcdonald låg, men där hon beskrev trodde vi inte att dom var. så jag och ida gick och åt någon annan stans. och sen hitta vi dom.haha typ hela 7c atakerar alingsås. efter vi hade vart där i alingsås var jag med vanja, vi hade kul som vanligt. vi gick i skogen när det spö regna, inte så kul vi blev pisseblöta.
men annars har jag inte gjort så mycket mer.

hejdå puss och kram <3

p.s glöm inte att erik grönwall kommer till alingsås den 17 juni.

ny på bloggen

hej alla männikor,

idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan som vanligt. lite roligare dag en vanligt! det var någon elevensvaldag idag så vi kollapå vad andra hade gjort på elevensval. lite små kul.
men nu ska jag va med en kompis.

hejdå<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0