lite blandat

hejsan svejsan!!


igår kom min farmor hit. hon bor i västerås och jag bor ju lite utan för göteberg. jag vet inte när hon ska åka hem igen. också var jag i stallrt igår och hälsa på zickan ( häst). sussane som äger zickan ringde och fråga om jag ville följa med dit och då sa jag ju så klart ja. och så red jag barvacka och sussane led cavina ( häst) och idag va jag i stallet igen och red zickan och sussane red cavina.
jag rider zickan då jessica ( en annan som rider zickan) elr towe inte kan rida. elr så rider jag några timmar före elr efter dom. också va jag med emme så gick vi till danniz. så satt hon och kolla på en as dårlig vampyr film -.-' sen satt vi på en annan rolig film! men emme såg bara pytte lite för sen skulle hon hem och äta.  sen när hon kunde gå ut så skulle jag hem. så skulle danniz möta emme. så pratar danniz med emme i mobilen och har felix ( hennes hund) igämte sig. så skriker jag och pekar på marken så skriker danniz så va det är  jätte groda. så skulle jag skrämma den så stamma jag emot den så blev JAG rädd för att jag kom för nära.  imon vet jag inte vad jag ska göra!!'

hejdå puss & kram<3

hejsan

hej, förlåt för att jag inte har lakt in något inlägg på ett tag nu.

i måndags var jag och emmle på liseberg och gick runt och åkte lite det var så himla mkt folk och långa köer till allt :( så vi gick och kolla på lotta på liseberg. så va va med i TV kulkul. och idag var jag i gräsnäfs och bada med hundarna.

jag har inte så mkt att skriva men jag försöker att hitta på ngt.

...... jag vill till stan och shoppa!!! det var så länge sen nu. men jag har inte pengar till det just nu.
.... jag vill vara med vanja nu!!det var årsen jag va med henne. också vill jag vara med jennie det är en barndoms kompis. vi har kontakten med varann som tur är!

imorgon fyller min bror 20 år!!!

lite länkar till bloggar!!

erik grönwall - www.erikgronwall.se
kissie - www.kissi.se
foki - www.fokis.se
E.M.D - www.emdartist.se

så lite länkar.

och så kommer det länkae till olika sidor.

google - www.google.se
spela.se - www.spela.se
king.com - www.king.com
blocket - www.blocket.se
hästnet - www.hastnet.se
tradera - www.tradera.se
svt - www.svt.se

så lite till olika sidor.

nu ska jag ner och äta
hejdå puss & kram <3

tävling!

va med och rösta på din favorit låt.

<a href="http://www.libresse.se/love-hurts"><img src="http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/LoveHurts2010/blog_badge.png" style="border:0" /></a>


ett litet inlägg


hej hej!

förlåt far att jag inte har skrivit på bloggen på ett tag nu.
det senaste dagarna så har julia sovit hos mig och vi sov i husvagnen vi va inte uppe så länge.
dan efter det sov vanja hos mig. och vi körde fyrhjuling. upp i skogen.

bilden nedan för är gammal. den fyrhjulingen klara jag inte av, men dan jag körde hos vanja klara jag av och den var större. och vanja satt bakom mig.



idag har jag inte gjort så mkt jag har mäst latat. jag glädde på mig typ halv åtta. hahah men jag ska nog inte göra så mkt häller. och imon vet jag inte vad som händer.
men på fredag blir det kul kan man säja!!! jag och min bror ska till stan och se på pink. kommer bli as kul!!!

välkommen till min bdb  vitsm@bdb

hejdå puss & kram<3

tältat

hej på er!

igår fån idag tältade jag fellan tozzle johanna och danniz på danniz baksida. kul och tråkigt var det. kul för vi gjorde massa kul! och tråkigit för att jag somna typ vid kl 05:00 . det var inte kul kan jag säja. så när jag satt inne i tältet vid ingången så kommer en katt och hoppar på tältet så jag blir liv rädd och tozzle lixom bah.. va e det? för dom andra sov. aaoch jag bah en katt hoppa på tältet och tozzle bah aa ofta och fellan vakna så hon hörde va vi sa och hon trodde mig. också på morgonen så vakna vi vid åtta som vi skulle. för vi skulle till liseberg. men fellan åkte inte med.men emmle åkte med. det var kul att åka buss till liseberg för då var alla vänner. men inte så jätte kul på liseberg för att då blev det lite bråk. jag fick inte åkt balder eller uppskutet eller spinrock hanghai eller flumeride. det var också tråkigt. så var vi inte där så länge för det var så mkt folk. så vi gick till mc donalds. och towe ville inte gå med mig så hon gick ifrån med johanna.  sen så bada jag johanna danniz och emmle i hulta. as kul var det!!sen har jag inte gjort så mkt.

har inget mar att sriva.

godnatt puss & kram<3

sov hos emmle<3

hejsan svejsan!

jag och tozzle (towe) sov hos emmle i natt. men vi som inte inne. vi sov på hennes balkong. vi täjpa ihop massa plastpåsar i varandra. som har typ tvättlinor så vi la dom där och teipa i väggen och så. sen så låg vi på liggunderlag och sov i sovsäckar. jag trodde inte att jag skulle sova så bra men jag sov as bra!! somna halv 2 kanske och vakna vid elva. fast först vakna jag kanske kvart i 9 och sen somna jag om sen vakna ngn gång igen sen soma om sen vakna sen soma om sen vakna.emmle vaknade redan vid 7 och bra vänta på mig och tozzle. och jag drömde om att jag och några till gick till ett öde hus i skogen och så spöka det och men såg spökena. så tog dom mig nästan och tozle såg det och kolla med sorgsna ögon och gick sen. också drömde jag att jag skule ta ut några kor. så fanns det hästar så kunde man hyra dom för 25kr och rida hur länge man ville. men jag han bara lägga på vojlocken sen så brötsdet. den så kom der drömmen igen eller det fortsatte typ. men jag valde en annan häst så la jag på vojlocken sen avbröts det igen. sen så när jag och tozzle hade vaknat så fråga emmle oss om vi hade hört sopbilen. tozzle hade hört den men inte jag. och den tutar ju. sen fick ja och tozzle gå hem för dom skulle till stan. as jobbigt att bära på den väskan!!! när vi hade kommit till en lekplats så sa tozzle.
tozzle: nej
jag: vadå?
tozzle: jag glömde min mobil hos emme
jag: nej!
tozzle: jo jag måste hämte den
jag: nej inte nu orkar du gå dit och sen hit igen elr?
tozzle: nej men jag måste ju ha min mobil!
sen så prata vi om det så hon ska hämta den när don kommer hem igen.

och igår så slappa jag typ till 6 sen så gcik jag till emmle. dom tjata as mkt på mig! men jaja.

och imon ska jag och mamma och kanske peter åka och fira stefens (min bror) tjej.
pappa är ju i västerås. jag ska kanske dit snart min farmor bor där. ska bli kul att vara där. men inte att åka dit. förts ska jag åka buss i ca 1 timma till gbg. sen sitta på ett tåg i ca 2 timmar. helt själv. jätte kul...( NOT)

ha det så jätte bra!!
hejdå puss & kram<3

liseberg med emmle<3

hejsan!!

idag var jag ju med emmle på liseberg. jag gick upp i tid trodde inte jag skulle orka men det gjorde jag, bara jätte trött nu men annars är det lungt. jag han och lata lite som tur va! sen tog vi bussen 09:27 till stan sen tog vi spårvagnen till liseberg. så fick vi vänta i typ tio minuter tills dom släppte in oss. sen fick vi vänta tio minuter så vi kunde få guldpassen. det vi åkte idag kan ni läsa på min bdb vitsm@bdb. det var as mycket folk idag så hann inte åka så mycket. och jag vann tre gosedjur på en såndär grip! vi gick hem tidigare för det var så mycket folk. eller åkte hem* men innan så åt vi på mcdonalds och gick in på stadium. jag säljer gt då jag fick ett presentkort från gt på 300. så jag köpte en tröja. först kosta den 299:- sen så hade som sänkt till 149:- så såg jag att en tråg var lös i det snöret runt luvan.. aa ni fattar vilket. aa så sa jag till. så fråga hon finns det ingen mer i den stoleken så sa jag nej, för det gjorde det inte. så sa hon och men jag kan sänka till 99:- så jag köpte den för 99:- och från början kosta den 299:- sen så gick vi in på lindex. och jag hitta jätte mkt som jag ville ha. men hade inte råd.någon dag ska jag och emmle ska till linex och köpa det vi hitta.
(hade ingen bra bild)

imon vet jag inte vad jag ska göra. jag ska inte ringa någon. förutom till pappa han är i västerås och hjälper en kompis att sälja på marknad. annars ska jag inte ringa någon. så om det är något som någon vill får dom ringa till mig. men det är inte säkert att jag vill göra något ändå. jag vill kanske bara ligga och slappa imon, jag har inte gjort det på as länge!!!!!!

nu har jag inget mer att skriva.

hejdå puss & kram<3

Snabbt inlägg

Hej!

Här kommer bara ett snabbt inlägg. Jag och emmle (emme) ska till liseberg idag. jag gick upp 06:02, haha att jag kommer ihåg exakt. Jag vet jag är lite konstig för att jag gick upp så tidigt. Men jag gick upp så tidigt för att jag skulle hinna ducha (stavining) och hinna göra mig i årdining. och lata lite. Vi ska ta bussen som går 09:27.

nu måste jag gå ner och äta ngt innan jag sticker.

hejdå, puss & kram <3

eclipse

hej allihopa!

igår var jag danniz towe johanna emme och julia o kolla på eclipce. vi fick lura med towe för hon värkligen vägra att gå på bio med johanna. vi sa till henne att hon jag och emme gick en tid och johanna och danniz en annan tid. och hon viste inte att julia skulle med. men vi alla gick samma tid igentligen. johanna danniz och julia satt längst bak utav bussen och jag towe och emme i mittan utav den så towe såg inte att vi satt i samma buss. sen när vi gick in i feman huset så kom johanna danniz och julia bakom hon och sa hej också, och sen så gick towe och johanna med varann typ hela tiden. och jag emme julia och johanna gick in till stadium för jag skulle ha en keps. men hitta ingen som synd var. och towe och danniz gick till mc donalds. sen gick vi till filmstaden. hämta ut biljetterna vänta till vi fick gå in, köpte popcorn och sånt sen gick vi in till salen sal nr 1. och filmen var grymt jävla bra asså!!!! sen när den var slut gick vi till bussen och hade as kul!!!! men det hade vi hela tiden! så kom vi hem tillslut. och jag la mig i min säng och satte på twilight! haha.



och idag har min moster vart här. jag fick 100 kr utav henne! världens bästa moster kan jag säja!!! vill sova hon hanne snart! och jag vill sova hon min farmor för isåfall skulle vi rida på islandshästar!! min farmor är väldigt pigg och glad!!

men nu ska jag springa spåret!

hejdå puss & kram<33

korpkuppen

hejsan svejsan!!

kom just hem från johanna. det har varit korpkuppen igår den 3 juli. ni som inte vet va det är så är det när massa olika fotbolls lag möter varann. har varit hos johanna typ hela dan. och på forsvallen och kollat när dom spelar.
så spela typ as många brännboll men jag och några till var inte med, men johanna och emme var det! men så hände det en tråkig grej... det var en som var med och vred benet på något sätt så det hoppa ur led men lite värre så han åkte till sjukhuset. så ambulansen kom. men annars har vi haft as kul!!!!

igår va jag med towe en liten stund, så skulle jag bara hem och göra lite saker. så sa mamma att pappa ville åka och bada i gräfsnes. så jag ringde och fråga om towe ville med men hon ville inte bada. sen så ringde jag johanna men ingen svara. så ringde jag vanja och hon följde med. det tog inte så lång tid för oss att doppa hos. vi sprang ut på bryggan sen så hoppa vi i vattnet och det var inte så kalt. sen så körde vi hem vanja direkt efteråt!

och imon!! då kommer det bli kul!!!!! jag emme och towe ska på bio. gissa vilken vi ska se på!.... jo vi ska se på .... eclipse. jag skriver mer om det i morgon!!

men nu är det sent och jag är trött!
godnatt sovgott!<3
puss & kram<3

liseberg med danniz!

hej allt folk!

idag... eller om man ska vara noga så igår var jag och danniz på liseberg! kul hade vi! från onsdagen till torsdagen sov jag hos henne för det skulle bli enklare då! vi kom dit vid typ ett och var där tills tio :D
jag åkte nytt idag igen. gissa vilken...... har du rätt??..... uppswinget! det vi åkte kan ni kolla på min bilddagbok:
vitsm@bdb välkommen! också vann jag två gosedjur på kramhjulet. jag tänkte '' om jag tar 13 så vinner jag'' så vann jag en isbjörn en mellan. sen lite senare gick vi dit så tänkte jag '' jag tar 13 igen så kanske jag vinner'' så vann jag en liten apa.  haha danniz åkte bara uppskjutet med mig om jag åkte uppswinget md henne och så blev det, jag kan erskänna att jag ver lite nervös för att åka uppswinget. men det var bara kul.
så när vi skulle åka balder blev jag värkligen as nervös mer en första och andra gången. och det var tredje som jag var nervös men sen var jag inte alls nervös. 
asså jag ville spela på en son där stor grip, så var det en som hade glömt att han hade två gånger kvar. så då spela jag men jag fick inte upp ngt, men asså ofta att man glömmer bort det!
det första vi åkte idag var balder och det sista var flumeride vi blev typ pisseblöta när vi åkte flumeride!





men asså OMG erik grönwall uppträdde i borås och jag och emme missa det!!!! hua fan kan JAG och EMME missa det ? hallå det är lixom vi två! vi ska inte missa det!!!!!!!!!!!!!

och nu är det inte många dagar kvar tills på söndag. jag, emme, och några till ska kanske på esclipe då. om inte alla platser e upptagna!

nä nu e jag trött och ska lägga mig.
godnatt och sovgott,
puss & kram!<3

RSS 2.0