nytt år snart!

japp, 00:00 så smäller det!! Jag, Towe och Johanna ska till Emme och ''festa'' haha. Jag ska till Emme lite innan tolv. typ mellan 23:00 och 23:30. sen vet jag inte vilken tid towe och johanna åker. Men det kommer bli kul! Så ska vi sova hos Emme!!
---
ajj -.-' jag ha ont i huvudet... aja men det går bort snart!
---
hiss elr diss.

hiss:
* det är snart ett nytt år!

diss:
* Det är kallt ute...
* det är snö ute
* halt...


GOTT NYTT ÅR!!!!<333


bilder :D:D:D

Okej, Nu kommer det äntligen bilder på lollipop!!






det va lite bilder på lollipop! nu kommer det bilder på lite blandat

min vägg :D




hepp...

jag hittade ingen bild... men emme kanske kan förklara bättre XD

stan igår.

japp, jag va i stan igår med Emme, Angelica, Towe oxh Johanna. men jag Emme och Angelica gick mest tsm och Towe och Johanna tsm. Jag köpte, en handuk som man lägger i vatten så blir den till en handuk XD asså,, den är i en liten grej så men set inte att det är en handuk.. inte bra förklarat men ska se om jag kan hitta en bild på det. Så köpte jag en DS spel och sockar och mat.  köpte inte så mkt mer.

men jag ska hitta bild på den där handuken och lägga ut bild om jag hittar XD

hej så länge<3


yes.. ny mobil :D

Ja idag så köpte jag mig en ny mobil :) sonny ericsson hazel.

har inte så mkt att skriva xd hehe :P

idag va jag också med danne emme johanna och towe :) det va kul. förutom en sak... men det tar inte jag upp.

ne jag får skriva imon :D
hejdå puss & kram<3

god jul!! :D

Nu är det äntligen julafton :)
--
Min morgon började med att jag gick upp och öppnade en julklapp från angelica.w   det va ett fint armband i. jag blev jätte glad. Sen så sålde jag GT! och gissa hur mkt jag fick ´... Jo 300 kr :D jag blev jätte glad :D.
--
Sen ska jag till min bror och fira jul :)
--
Jag har inte bloggat på ett tag för att  jag inte har haft tid :P och nu måsye jag gå.
hejdå ses<3

ha en bra jul :D


( suddig jag vet :/ detta är förra årets julgran :D<3 )

sista dagen!!!

Yes!! Imon är det sista dagen i skolan!! Jag är jätte glad för det! Imon så ska jag ge julklappar till kompisar och jag får julklappar. Men Anna.. Jaa hon ska ju såklart öppna på julafton!! men det vill inte jag att hon ska göra. Asså tänk att det är jul om 4 dagar!!
---
Just nu gör jag inte så mkt.. Men jag kan berätta vad jag har gjort efter skolan.
När jag kom hem så gick jag ut med Dara och Linus. sen så gick jag ut med Lollipop. Så ringde jag Emme för att hon hade ringt mig men vi hörde inte varandra.. Men då gick vi för att hämta granris till Lollipops bur, också satte vi upp det. Sen så gick vi in till mig. Så lysnade vi på musik och prata. Sen åkte vi till Älvängen. Så när Emme och jag åkte hem så gick Emme av vis sig och jag vid mig.
Så har jag inte gort så mkt mer xd.
---
Imon så ska jag dela ut reklam. och det är lite bra för att vi går bara i skolan i två timmar! Elr våran syslöjds lärare sa det.

Inget mer att skriva!
puss & hej

över 00.00

okej nu är den över 00:00. kl är 00:15.
---
Igår som det blir så va jag med Towe, Emme och Anna. vi kollade på filmen och vi kollade på knight and day. Den va jätte bra!
---
Idag så ska jag på en typ gudstjänst. inte så jätte kul men jaja.. måste ju.
---
Skönt att ha alla julklappar klara!! slippa tänka på det! elr.. jag har ju pappa peter och mina djur också! dom ska ju också ha julklappar!
---
vilka sätter upp julgranen än?? jo Anna! Det är lite förtidigt för det tycker jag! Elr??

hejdå puss & kram<3


snart 00:00

ja snart är den 00:00 och jag ska hinna lägga ut detta inlägget innan den blir 00:00 elr när den är det :)
---
skriver snart!!!

hejdå så länge<3

julklappar!! :)

hejsan!!

nej nu orkar jag inte med min adventskalender! det är inte kul att bilden blir så liten!!! men men..
---
komentar:  jag fick en komentar som det stog. vi svenskar förstör lika mkt! från anonym.
svar: ja jo visst gör vi det. men endå. vi är snälla och tar in dom också gör dom så.
---
Idag så åkte jag och Emme till nödinge och köpte julklappar!! jag hittade till anna och julia och angelica! :) så nu är det bara pappa och peter kvar!
---
det är bara 7 dagar kvar tills det är jul! :D<3 jippie!!
någon som har köpt gran och pyntat den än?

hejdå puss kram<3

lucka 14 och 15


jag fattar inte vf det den blir så liten :O  på 15 är det en fågelgrej där man lägger i mat. Jag blir så sur när det blir så!!! men jaja...
------------
Asså han i stockholm... han som sprängde sig själv-.-...  ''vi'' va va snälla som tog in han till sverige och han gör en sån här sak.. det är många som vi tar in och dom bara förstör. Vf ta in så många när de flästa förstör?  Tänk om vi skulle åka till andra länder och bara förstöra och spränga oss!? visst det kanske är ngn från sverige som har gjort ngt dumt i ett annat land men endå.. vi invanderar som iaf inte igenom att flytta dit. Te.x om vi skulle vara 500 svenska i sverige och dom är typ 800 utleningar här i sverige.. dom lixsom invaderar oss...
------------
idag så fick jag min dvd med seroudljud (stavning)

hejdå puss och kram<3

lucka 12 och 13


vet inte vf den är liten :O ....

hinner inte skriva ngt jag ska äta :)
sen ska jag slå in julklappar :)
hejdå puss & kram<3


lucka 11

lucka 11 kommer här :)

Idag så va jag med Emme och Towe. Vi åkte till nödinge. Sen så åkte vi hem gick till towe och gjorde inte så mkt. jag köpte pepparkaks deg när vi var på ica i nödinge för att jag ska baka pepparkakor imon! så gick vi in på donken och åt!

Imon så ska jag och Emme köpa julklappar! får se va vi hittar xd. Anna har hittat ngt men vad??? jag har hittat till Emme men vad?? haha <3 men vad hittar jag och Emme??

till min Emme!!
Emme du är min bästa vän och jag älskar dig för den du e! Hoppas vi kommer vara så här bra vänner så länge som möjligt. Jag älskar våra minnen så jäkla mkt och jag saknar denna sommern så jäkla mkt! fattar du hur kul jag hade med dig denna sommaren?? När vi campa, När vi kolla på Erik Grönwall!! det va dom mäst fantastiska kvällarna någonsin!! jag önskar en sak!! Att nästa sommar blir som denna! men det kan den inte.. för det är en som saknas! men det blir nog kul endå eller den tiden som du är hemma då!<3 


älskar dig Emme!! <3

jag vill tacka Emme för att hon är en sån underbar kompis!!<3

hejdå puss & kram<3


lucka 10 :)

nu har jag öppnat lucka 10. och jag harbestämt att det inte bara ska vara vinter bilder på naturen :)


Idag så hade vi prov -.-' jag fick IG. vi hade ju muntligt så vi fick reda på va vi fick. men jaja jag tänkte väll att jag skulle få det... men endå så svara jag på mer fråger än min klass kompis och han fick G.. och ja. jag hade rätt på dom jag svara på . och jag va med på diskutionerna.

nä nu blir jag sur på mina kompisar!!!!! -.-'  elr jag blir sur på Anna, Julia och towe. Dom säjer inte vad dom önskar sig!! elr anna sa typ 100 000kr och så men det får hon ju inte!! Emme har jag redan fixat till. så henne är jag inte sur på :).  nu får inte ni som läser glömma att fixa julklappar till era kompisar! elr dom som ni vill ge en julklapp.

skriver senare ;)<3

lucka 9

lucka nio kommer här :)



Jag är så sur på våran so lärare !! typ i tisdag så sa hon '' ni får ha häftet på det muntliga provet, men ni ska inte sitta och leta vart det står, ni ska veta vilken sida det står på'' och idag när provet va... '' ni får inte haheftet på det muntliga provet, men på det skriftliga får ni det''  och på måsdag säjer hon väll ( det är då vi ska ha det skriftliga) '' ni får inte ha heftet på det skriftliga'' ...  men som tur e är vi två grupper dom ena hade muntligt prov idag och den andra ska ha det imon. och jag ska ha det muntliga imon :)
idag va det julbord i skolan :P och lilla emme missa det.. :( det goasta var skinkan och julmusten XD

hejdå puss & kram<3

lucka 7 och 8

det är is på ett berg på nr 7.

igår så kunde jag inte lägga in något för ajg hade värkligen fullt upp!!!  först när jag kom hem efter skolan så skulle jag äta lite. sen efter det så delade jag ut alekuriren och när jag äntligen var klar med det så plugga jag matte för att vi hade prov idag. ( jag får nog ett ig+ elr g- )
 och idag så pluggade jag till so provet imon -.- asså hallå... jag har 3 prov denna veckan.
måndag: inget
tisdag: engelska
onsdag: matte
torsdag: so
fredag so

japp det stämmer vi har so prov 2 dagar i rad! varför? för att vi ska ha skriftligt och muntligt och läraren sa att det kunde ta två lektioner -.-.

hejdå puss & kram<3


lucka 6





lucka 6 är öppen :D


idag va det skola som vanligt -.- och imon är det prov... hurra det är ska vi fira med att döda lärare XD haha vilka e med mig??

jag vet inte va jag ska skriva så jag skriver vad jag hade på mig idag :P
myssockar från ullared
leggings från lindex
jeggings från lindex
linne från limit
kofta från stadium

snart måsta jag hitta jul klappar till 4 st :P hmm.. det blir svårt!! jag har redan hittat till emme och hon ska få.... kejowjfkew. visst är den bra?? :D

jag har hittat en mobil som jag kan köpa om typ 2 veckor :)

puss & kram<3 

                         // jessie <3
 

lucka 5 :)


Emelina märkte att jag hade skrivit fel med siffrona så jag ändrade det :).  om ni undrar va som är där nere på 5 så är det två ljus, Det är ju andra advent!

idag så va jag, Emme och Towe på julmarknad i älvängen. vi skulle köpa julklappar lite men vi hittade inget till någon :(.

men jag måste träna no nu -.- jag har om prov...

hejdå puss & kram <3


lucka 3 och 4 xd

jag har inte haft tid att blogga.

lucka 3 o 4.


och nu är denna filmen min :D<3

ätligen!!! :D:D:D

köpte den idag så kollade jag mamma och pappa på den :)

hejdå puss & kram<3

lucka 2

nu har jag öppnat lucka nr 2 :D


min lilla öppna kalend xd



nu öppnar jag en lucka varje dag xd <3

HJÄLP!!!!

hej!

Det första jag vill säja är.. nu är det äntligen 1 december bara 23 dagar kvar till jul!!

det andra är.. HJÄLP MIG!!!! jag kan snart köpa en ny mobil! det jag behöver hjälp med är att komma på en bra som jag ska köpa :) komentera här på bloggen om du kommer på någon bra!!
några krav på mobilen är:
* Det får inte vara en 3 mobil!! (helst en sonny ericsson, men det kan vara någon annan)
* Det ska inte vara för många som har den sortens mobil. (asså att den ser likadan ut)
* Den får kosta ca 900-1400:-

det var dom kraven. så gå in på en utav domma länkarna och kolla efet ren mobil till mig. jag behöver väekligen hjälp!!

www.netonnet.se
www.elgeganten.se
www.mediamarket.se                           
www.onoff.se    
( Det kan vara från en annan affär också)
och när du har hittat någon så glömm inte att komentera här på bloggen vart du hitta den!                        


RSS 2.0