skola ledig.

Japp jag är skola ledig idag!

Hade sjukt ont i halsen igår. så jag fick vara ledig idag. Har ont i halsen nu med men inte lika mycket. Men får se om det blir skola imon.

Igår kväll skulle jag göra anden i glaset. Men det funkade inte. Mitt sånt ''bräde'' är kanske inte så bra..
eller så vill ingen komma när jag är ensam.. hmm..

Idag när jag kollade mina mejl så hade jag fått svar från en på hästnet. Jag la ut en annons och en nappa. Och den hästen värkar passa mig! Så ska nog åka och provrida någon dag.

Idag är det den 14 december så det är bara 10 dagar kvar till jul. Har inte köpt julklappar än. Men ska göra det när jag får lön. Jag vet vad mamma ska få och vad Emme ska få, hon ska få en deo och klubbor. haha nej jag bara skoja! Eller gjorde jag? Men pappa och Anna och Towe. Jag har köpt en sak till Towe men det räcker inte. Just det. JAg vet vad jag ska köpa till pappa, men är inte säker än. När jag åker till görborg med någon mer så ska jag leta så att jag hittar något bra :)




ha det bra alla underbara :D <3

Trött dag..

Hej alla goa :)

Sitter och lyssnar på keeyang just nu.

Har vart en seg dag idag.. har haft repetion med kören idag. Det va lucia repetion.

Ska vara med Emme och Towe sen, och gissa vad vi ska göra. Jo anden i glaset ;)

Saknar Erik Grönwall!! Minns ALLA gånger jag och Emme har träffat han. Bästa dagar har det vart!
Festivalborg, Liseberg, Kungsbacka, Rixfm och Alingsås. Om vi bara fick träffa Erik en gång till. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få träffa han igen! Det är mer en ett årsen vi träff han. Hur har vi överlevt? eller har vi gjort det? Jag önskar mig mycket, men det bästa jag kan få är ett träffa Erik Grönwall!!

ha det bra <3

Hejsan :D

Inatt sov jag och Emme hemma hos Towe. Towe blev lite agge på oss när va pratade inatt man jaja. Vaknade vid elva tiden men jag och Emme klädde på oss vid tre tiden. Sen tog vi mopederna till ICA och köpte kött och lite så. Sen åkte vi till mig för att hämta pommes. SEn lagade vi mat hemma hos Emme. Efter vi hade ätit så gjorde vi det! Det spännande!.. Något kul.. men man får inte skratta medans man gör det. VAD KAN DET VARA?? Svaret kommer här:  Vi gjorde anden i glaset. Vi fick svar hela tiden, men inte i början. Men sen fick vi svar hela tiden. Men inga korekta svar men jaja. och ingen Skoja alla va seriösa. Det är inget kul om man skämter. Men Towe började ju skratta för glaset åkte runt o runt o runt o runt.

Imon så är det repetion för lucia i skolan. Jag och Emme ska vara tomenissar :D Kommer bli kul.

Asså seriöst!!!! Jag måste byta header! men vet inte hur den ska se ut. har ju inga bilder på denna datorn men får nog bli en utan bilder tlls jag har det på datorn.

Jag måste ladda upp en bild ändå så det får antingen bli en exempel bild eller en jag har målat i paint :)



haha ja!?

Godnatt <3

Likhet.

Tjena!

Jah gorde som www.Towewulff.blogg.se ocg skickade en bild på mig och frågade vem jag va lik.
Svar: WOW! du är otroligt söt! du påminner om en ung mila kunis, men du är så otroligt mycket sötare att det inte är sent! Helt klart sötaste tjejen jag sett sen vi startade MMS tjänsten! Sötare än dig kan man bara inte bli! Ha en toppen dag nu sötnos! massor av kramar från peter på 118800.

Tänkte väl att det var en kille som svara xd men jag tycker inte att jag är lik mila kunis!? och man kan bli sötare än mig!
haha  jaja XD jag får la ha en toppen dag då xd

ha det gött <3

Ny dator!

Hej!!

Jag har inte kunnat blogga på ett tag för datorn gick sönder. Men nu har vi en ny!

Senare ska jag till barngruppen.

Jag ska kolla på vampire diaries :D har ju inte kollat på dom senaste avsnitten :(

aja ha det gött <3


RSS 2.0