Måndag

Tjena!!

Jag kom hem igår. Lägret va jätte kul! älskar dom små barnen fast dom är jobbiga.  På fredagen eller natten till lördagen så somnade jag jätte sent! kanske två halv tre och sen vakna jag utav att några ungar som är vakna klockan kvart över fem på morgonen.. jag blev inte glad! Men på söndags morgonen så sov dom. Efter att jag kom hem va jag ju jätte trött! men ändå så va jag med johanna!

idag har jag inte gjort så mycket. ska vara med vanja från onsdag till torsdag :) vi kommer ha kul! Eller hur vanja?

jag badade på lägret :) fick tyvär ingen bild på det men jag har vittnen! Det va iskalt men jag gjorde det ändå.

okej nu är min data cp!! jag ska lägga till en persson som vän på facebook men det går inte :O

ha det gött :)

Läger!

Hej alla!

Snart ska jah åka iväg på läger! om typ en timma och 30 min! kommer bli kul. vara fadder för dom små barnen.
Men kommer vara död på söndag! xd

jag ville göra ett snabt inlägg innan jag åker. måste så så att jag har allt xD

Ha det bra och va inte döda när jag bloggar nästa gång ;)

onsdag

Tjenatjena.

Skolan idag va rätt så bra.
Våran lärare har kommet tillbaka, hon va hemma för att hon och en annan lärare sprang in i varandra och hon ramlade och bröt handleden elr va det va. Det har inte läkt helt men det är bättre.
Precis kommit hem från ett möte inför ett juniorläger, Jag och några ska ju vara faddrar :) Det kommer att bli kul!

imon vet jag ínte va jag ska göra men det blir en lugn skoldag.

har inte mycket att skriva just nu, men lägger in en gammal bild :)


haha XD

ha det gött <3

Allt möjligt.

Hej alla glada och mindre glada.

först vill jag säga förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag har inte haft tid.

Idag är jag mindre glad.. Jag och Emme sökte in till krokholmen (ett stort läger) för andra året, men vi kom inte med iår heller.. asså hur otur kan man ha? :O..
Jaja turen kommer väll.. eller gör den det?..

Fredag: Jag och Emme åkte till liseberg efter skolan. köpte guldpass så kan åka nästan när vi vill nu. va va inte där förr att se på artisten som va där. vet inte ens va hon heter xD

lördag: Anna hade bjudit oss på bio för att hon hade fyllt år den 19 april. HAHA xd! vi såg på pirates of caribbean i 3D :) Den va jätte bra! jag rekomenderar den.

Söndag: Jag mamma och pappa åkte för att köpa skolavslutnings kläder och annat, Det blev en baby blå klänning, jätte söt :)

Idag: Va på ledar möte. om terminen som gått och termimen som kommer. Asså om barngrupperna. och fick reda på om jag kom med på krokholmen..

Imon: Ett möte inför ett läger som kommer nu i helgen. läger för småbarn, är ju ledare så ;)

Kommer bilder senare. är inte på humör för att ladda in dom på datan..

Hejdå ha det så bra!! <3


So...

Nu sitter man på en tråkig so lektion.. Får man ens ha en sån lärare som vi har? Och xxx har kommit tillbaka till skolan... Jätte kul asså. Sov hos johanna inatt :-) haha vi två i hennes lilla säng och mitt i natten när jag sov tänkte jag att jag skulle putta ner henne jag tänkte att det va towe som sov där xd lite kul tycker jag! Nu ska jag och emme lyssna på erik grönwall! Ha det bra <3

Vad ska man säga?

Tjena alla läsare!

hur har ni det?
Jag har det iallafall bra. Haft en trevlig dag i skolan, sitter bredvid Emme i klass rummet, HAHA vi sitter och smsar med varandra endå XD Det som vi gör mest på rasterna är att spela kort och jag äger på det! Jag har delat ut alekuriren idag. Nu är det inte länge kvar tills jag kan köpa guldpass så jag och Emme kan åka till liseberg.
Idag har det faktist åskat! Det är både kul och spännande. Men tyvär gick det över.. jag ville att det skulle blixtra och mullra inatt!!!

Just nu skriver jag på bloggen och lyssnar på Erik Grönwall! Jag är fortfarande besviken på att vi inte träffade han.. och det är många som säger att han har blivit kaxigare.. är det sant? :( jag och Emme kommer aldrig att få träffa han igen..

imon är det elevensval jag och Emme har ju bild och vi börjar 09:10 imon. annar brukar vi börja 08:30 men imon har 6:orna prov.

Vilka ska se på big brother sen? Det ska jag! Asså seriöst Gurkan äger!!! Han måste vinna! Eller vad tycker ni? :)

hejdå ha det bra <3







Skolan

Är i skolan nu.. Det är inte kul! Anna sitter och jobbar matte och vi har inte ens börjat och vi ska inte ha matte idag och vi har inte börjat med det kapitlet häller. Nu ska vi ha språkval och jag har engelska. Nu måste jag jobba. Ha det bra :-)<3

So..

Hejsan! Sitter på en tråkig so lektion.. Vi ska typ göra ett amerikabrev?? På en lektion, ta tänker hon med? Aja.. Igår va jag med vanja och vi badade i forsen xd och lilla vanja lyckades tappa sin mobil! Haha inte så bra. Om ni undrar om det va kalt så, nej det va det faktist inte. Men måste lyssna nu.. Vem försöker jag lura? Jag kommer inte lyssna, men aja.. Ha det bra :-)<3

stan idag!

hej!

följde med Emme till stan idag! och gissa varför!! jo för ERIK GRÖNWALL  va där! :) så vi leta och leta men hitta han inte, så kollade vi på fecebook lite då och då.. såg vi en bild från sitt hotelrum och vi såg vart det va, det va vid liseberg. vi springer dit och väntar i ca två timmar.. men han kom aldrig ut :'( så vi gav upp.. Kommer aldrig att få träffa han igen...

Just nu sitter jag och äter min älskade glass :D

hejdå <3

Kuttbullen(vanja) gäst bloggar

Hejsan lilla vanja här :-D jessie sitter och arbetar no och jag är redan färdig med det xd men vi ska vill hulta redan som ni redan vet:-) och bada fötterna och ta lite kort vilket kommer bli riktigt kuligt :-D men nu ska jag läsa en no läxa som vi hade till igår tror jag xd hade glömt att vi hade den xd hejdå :-P

No...

Nu är det no.. Inte kul.. Det bästa idag med no är att vi har vikarie, kom precis att vi har slöjd sen och jag har inte med mig mina saker xd sen efter skolan så ska jag och vanja till hulta :-D ska bara bada fötterna då:-) sen efter det är det konfa och då ska vi prata om livet och döden.. Nu måste jag jobba :-) vanja kanske bloggar på min :-)

Tråkigt..

Hejsan! Sitter just nu i aulan och lyssnar på politiker.. Inte kul! Sen om vi hinner ska vi ha bild. Skulle bar göra ett snabbt inlägg :-)<3

Cafet

HEJ!!

Idag stog jag, Emme, Julia och sebbe i cafet. och grattis till Sebbe som fyller år idag!
VI tjärnade in 570kr till våran klass kassa. Jag och Emme bakade jätte mycket igår! en kladdkaka en sockerkaka 38st cupcakes och massa chokladbollar. Julia hade bakat kärleksmums och Sebbe hade bakat muffin. så man kan säga att jag och Emme bakade mer än dom.

Sen ska jag till twennie, se vad dom hittar på idag som dom små barnen ska göra.

på onsdag ska jag dela ut alekuriren xd

hejdå <3


Dagen efter...!

hej alla glada och inte glada läsare!

Dagen efter festivalborg!!!!
Det va grymt igår på festivalborg!!! men Daniel adams-Ray va inte bra!! jag och Emme typ dog för att han va så dålig! Men dj och discot va jätte bra och kul! Han som vann moppen va inte där när dom lottade ut vinnaren så dom rignde till han men han trodde inte på dom/oss så hon som rignde till han ska rignde (stavning XD) ska ringa tillbaka på måndag. 

idag va det vårmarknad åkte dit med Emme sen kom johanna och jimmy.



jag hör av mig :) <3

RSS 2.0