zickan idag :)

hejsan!!


jag kom just hem, jag har ridit zickan!! kulkul ! och sussan red på cavina.
red inte så jätte långt med endå inte kort :P

skolan:

idag i skolan su var det inte så jätte kul -.-  först hade vi so och jag är stolt!! jag arbetade jätte bra på so'n!  och så hade vi no. : jobbade inte alls lika bra.  sen mentor inte kul!! sen lunch: kal pasta och kykling. sen svenska: trök !! -.-  och sen hemkunskap: kul!! :D:D jobbade med daniel.c :)

imon : imon ska jag till ett ställe i ryk. och se om jag ska rida där också ;)<3


vet inte vad jag ska skriva mer!!

o en sak!!!.. j JAG SAKNAR TIDERNA SÅ JÄVLA MYCKET MED DIG VANJA!!!!<3<3<3

hejdå

puss & kram<3

hemme sent ;)

hejsan!!!

jag kom typ nyss hem. jag johanna och emme var hemma hos danniz! lite kul. vi kolla på film, först på '' fjorton suger!'' och sen en liten del av '' djävulen och jag''

jag vet inte vad jag ska skriva! jag har total hjärn släpp!! jag är as trött!!

idag så var jag med mamma och pappa i stan.. inte så kul! men jag köpte. ett linne, ett bar byxor och lite mer. men det köpta jag inte i stan. det vi gjorde i stan var att stå vi några kompisar som har ett stånd så dom säljer typ massa saker ( inget såntdär skrot!!!)

imon så ska jag göra något kul! ( hoppas jag) jag vet inte vad jag ska göra.
och i går så var jag i stan!!

jag, emme, anna, julia, johanna och towe var på NRJ i gbg!! och gissa vilka vi träffa!!
hugo och pouwlina (staving)
för er som inte vet.. så är det kända bloggare! och hugo var med i '' den rätte för rosing'' och vann derimot!  jag fick ett kort på mig och pouwlina!! lite fail! för både emme och towe tog kort. towe med sin system kamera och emme med sin mobil. och jag kolla in i towes kamera och pouwlina kolla in i emmes! haha xd

asså gus vad jobbigt!!!! jag har ont i halsen det bränner typ. också är jag lite torr på tungan..

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..

hejdå
puss & kram! <3

skara sommarland

hejsan!!<3

idag va jag emme vanja anna mamma och pappa på skara sommarland!!
 det var kulkul!!

vi åkte..

gruvbanan, tranan, kaffekopparna ( vet inte om dom heter så på skara ) vikingarna, skepp o hoj, det var typ det, sen när vi bada så '' åkte'' vi.. linbanan, något med en madrass, något med gummi båt, och dom med dom svarta runda ringarna, och våg poolen. sen så bada vi lte vanligt också!! :D
( just det såva det en som åkte fritt fall och bröt av sina aramr.. haha nä bara skoja<3 )

( vi ville köra go kart, men det var för lång kö.. vi skulle vå vänta i 45 minuter -.- )

haha och tranan fasna en gång... men då åkte inte vi :(

när vi kom dit ( vi kom dit med buss med en del av pappas jobb, vi åkte gratis) så regna det men den blev det bra väder :D

och när vi skulle hem så satt det en kille framför oss.. så försökte vi prata med han men han hörde ''inte'' men anna märkte att han hörde.. och vi sa as mycket.. vi sa : anna du kan lägga dig i hans knä! och då börja han skratta sa anna. hon såg men man hörde inget!!

till slut sa jag: sån mobil har min farmor!!  och du börja han skratta!! :D och jag såg det.
så fråga jag vad han hette och han hette pontus! fint namn ! så fråga jag om han hade det trevligt på skara så sa han ja ;) haha vi hade ganska kul på bussen endå om man tänker efter!!

vi fick gratis godis också!! man skulle duka i frigolit så jag emme och vanja gjorde det och jag hitta ganska mycket godis och vanja två saker och emme inget.. men så fick emme två saker endå :)
och man fick va max 13. haha och anna ville inte va med! också hade vi fått några kort så vi fick gratis bulle och festis :D
( och för er som vill veta, så fick vi vip band att komma in med!!)och annas gick i sönder. så vi tejpa det men det gick av utan att någon märkte det. så anna hade inget band sen.. inte för dom var till så stor nytta

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer!!

puss & kram<3


fredagen den 13

hejsan!!!

nu ska jag berätta något kul!!

idag så skulle jag emme anna vanja och towe ha en tjej kväll. men vanja orka inte och towe ville inte... för en andledning -.-' aja så jag emme och anna bästemde oss för att se en skräck film så det blev.. fredagen den 13 och det passar bra för det är det idag .  hihi och jag skrek as många gånger och emme skrämde mig. också kom pontus in ( emmes lillebror ) och sen när den filmen var slut så skulle mamma hämta mig och anna (vi var hos emme) så satt jag vid ett ställe i emmes kök och var liv rädd så skrämmer emme mig så jag hoppar till as mycket! sen så kom mamma också körde hon hem anna och nu sitter jag och latar mig vid datan.

och imon ska jag sälja gt -.-

puss & kram


lite allt möjligt!

hejsan!!

har precis vart ute och pratat lite med lollipop. älskar min söta kanin!!  det tog bara några år att övertala mamma.. men att övertala pappa... det tog en dag ;)

idag ska jag vara med vanja! antingen ska vi vara här och då gosar vi med lollipop och massa massa mer kul!!! och om vi är hos vanja.... då vet jag inte vad vi gör.

haha jippie!!! nu är märta här!!! kul :)  ( min brors hund )

hmm... vet inte vad jag ska skriva mer... 

om ni lästa min bdb stog vi vad vi fick med till lollipop. jag kom på en sak till som vi fick...
fi fick några ägg från deras hönor. ( in gick inte till lollipop )  dom äggen är jätte goda!!!

nu finns det inget mer att skriva..

puss & kram  ha en bra dag !!!


köpt kanin

hej!!!!

nu är jag super duper glad!!!!!!!!!!

idag så köpte jag en kanin! som heter lillipop xd gulligt namn jag vet! och är vit med röda ögon.
jag och vanja tog bussen till stallet. vi orkade inte sitta och vänta mer på att hanna skulle komma hem. så vi åkte tidigare. sen kom mamma när hanna hade kommpis hem så skulle vi ta in buren men så fick den inte plats i bilen. så mamma ringde pappa för att se om han kunnde kmma med en kärra(stavning) så va den inte på pappas jobb så vi åkte hem med lillipop och spån och hö. så skulle pappa hämte en kärra hos ngn.  så sen åkte mamma och pappa och hämta buren. så satt jag och vanja med lillipop. sen kom mamma och pappa så fixade jag och vanja buren lite. sen så la jag in spån och hö. och mat. sen släppte jag in lillipop i buren. 
( om du vill veta hur mkt allt kosta så gå in på min bdb.... vitsm@bdb )

ha det så bra.

puss & kram<3

plockat svamp.

hej igen!

idag efter jag hade vart hos emme så åt jag lite satt vid datan och så. sen s följde jag med mamma och pappa och plocka kantareller.jag tycker att det är kul. men jag hade fort farande ont imagen -.- sen så gick den över. och så i vissa rörelser jag gjorde blev jag yr.  men vi fick faktist gansa mycket svamp. och vi plockar bara efter väg kanterna i skogen så vi åker bil och plockar svamp. också plocka jag lite blåbär så imon ska vi göra blåbärspaj. gott!!!!!!  sen så när vi kom hem satte jag mig i mitt rum och börja tänka lite så kom jag på att jag ville klippa min lugg så jag gjorde det. jag är inte värst bäst på att klippa mig själv men det blev la sådär.

men nu vet jag inget mer att säja än.....

godnatt & sovgott
puss & kram <3

sovit hos emme (:

hejsan!

inatt sov jag towe och danniz hos emme. lite små kul var det allt. eller hur towe?! först skulle inte jag sova hos emme men så gick vi hem till mig och hämta så att jag kunde sova hos emme. så danniz skrämde ihjäl mig. och emme berätta att annas mammas kompis adde sett ngn konstig kubbe i skogen med kavaj och gjorde konstiga saker men annas mamma sa alldrig till anna vilka konstiga saker. så jag var liv rädd. och vi gick precis nedan för skogen. så jag tänker alldrig gå spåret igen helt själv som jag har gjort... så mötte mamma oss med darah. sen så fick vi gå hem igen till emme. men då gick vi inte nedan för skogen när vi kom dit så drack vi kaffe. mums.. sen så spela vi tjuv och polis men det avsluta vi fast vi inte var klara -.- sen ngt annat spel som man skulle samla in tårtbitar. det var massa frågor då som man skulle svara på så om man fick rätt vi man en tårtbit. aa men det tog emme och dannis bort och förstörde allt... och dom kalla oss dårliga förlorare -.-  och sen gick vi upp och satte på en film. men vi kolla typ inte på den för vi kollade på när emme gräja med sin data. sen när vi skulle sova så skratta jag och towe typ hela tiden och höll på med mobilerna. vi hade as kul. jag och towe i alla fall. vi skratta åt typ ingen ting. typ son ru..landa. hahahahaha. så blev emme och danniz jävligt irriterade på oss. så till slut la jag och towe oss på det hårdea golvet så nu har jag ont i ryggen. men så somna vi inte förens 5 halv 6. och emme blev sur för att vi viska för det hördes. men vi viska så tyst så jag knapt hörde va jag själv viska. sen nu i morse vakna jag vid typ tolv. ( och jag solde inte GT ) och sen gick vi ner och åt frukost och spela '' med andra ord'' sen fick jag ont i magen och ringde mamma så hon fick hämta mig. så nu sitter jag här och inte gör så jätte mkt. kanske ska va med emme sen igen. towe skulle va med fellan och nu vem det mer va och danniz skulle va med sin kille.

puss & kram<3


tråkigt

hejsan!!

har ganska tråkigt just nu. jag lysnar på airplanes på youtube.com just nu.  igår och i förr går va jag ju i stallet.  och det oska igår. både kul och inte kul. för jag skulle gå ut med cavina och jessica skulle rida zickan. men bara för att det oska så kunnde vi inte göra det. men vi var ändå i stallet. och vf det va kul var bara för att jag gillar oska. men va ska jag göra i dag?? hmm... ja det vet jag inte. men imon ska jag sälja GT inte så jätte kul. 
och jag vet att jag är lite tråkig nu för att jag inte lägger in något i nlägg så ofta. men jag ska försöka att ändra på det. jag fönderar på vad jag ska skriva jag kommer inte på då mkt. hmm...  haha jag kom på va min bror berätta för mig en dag.  ni vet saltkråkan.  den dära barn filmen. båtsman ( hunden) den va inte så snäll som den värkade vara.  för att den hunden skulle följa efter dom fick dom ha korv i bakfickan. och den var lite lurig också. hahahahaha.



hmm... aja ha det så jätte kul idag!!!

puss & kram

stallet idag!

hej hej!

idag var jag och jessica ( en annan som också rider zickan) i stallet. igäntligen  så skulle hon rida zickan så frågade jag sussane ( zickans ägare) om jag kunde rida zickan idag. hon sa nej men du kan fråga jessica om ni kan dela på zickan. så så gorde jag det. så sa jessica aa jättegärna. så sa hon att hon kunde gå igämte och att jag red. så red vi lite i skogen. man får tyvär inte trava eller galoppera än med zickan. för hon har haft fång.  men det är end ganska kul.
 men nu vet jag inget mer att skriva:(

hjedå puss & kram<3

p.s hästen nedanför är zickan :)






RSS 2.0