Måndag

Just nu sitter jag och äter macaroner och bacon, Emme tjatar om att jag ska uppdatera så nu gör jag det.
Efter jag har uppdaterat ska jag gå tillbaka till tv och kolla på vampire diaries.

Jag skulle ju vara med johanna idag, men för mer en 1 timma sen sa hon men jag kan snart, men först nu kan hon, och jag är ju jätte trött nu ju..

Emelina har inte vart i skolan idag och det har ju inte vart bästa dagen någonsin precis.. hände saker igår..

Men på dagen igår var jag med först johanna, sen angelica sen kom danne sen marcus.h sen walter sen oskar och adam så åkte vi till ävlängen, sen åkte vi till Skepplanda igen men Danne, adam och oskar försvann.. men sen så åkte marcus hem. sen kom jonas så stog vi på torget en stund och åkte till mig en snabbis för angelica behövde gå på toa xd sen åkte vi till torget igen sen skulle jonas och walter hem så dom körde hem mig och angelica. Så va jag och Angelica hemma hos mig en stund sen skulle hon hem. När vi åkte till älvängen och så, så åkte vi mopen, eller oskar, adam och danne åkte traktor och jag åkte bak på walters gamla moppe och angelica bakom marcus. Men innan åkte jag men Danne, Mega läskigt var det!!

så nu har jag uppdaterat :) ha det gött <3

återträff.

Nu kom jag precis hem från återträffen.
Vi åt pizza lekte och em massa annat. Först va jag pigg, sen blev jag jätte trött, sen blev jag övertrött xD så dom som missade det, missade värkligen något!!

Imon vet jag inte vad jag ska göra. får se vad som händer, vill sova hos någon. Men kan ju inte hos någon xD jaja.. jag får väll... hmmm.. jaa..

Hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha!!!!!!! jag vet inte vad jag ska skriva om!!

1 November så ska jag till ullared med Emme och massa mer, men det är ju Emme jag kommer gå med. Vi kommer åka med ullareds bussen med fritids.

Idag kom paranormal activity 3 ut :) Måste se den någon dag.

Vad det bara jag som missade jordens undergång idag? aja ni som inte missade det, var det kul? 

Asså jag är sugen på isglass, en sån riktigt god is glass!!! 

Nej, nu ska jag göra något kul. titta på något att skratta åt.

Puss och kram alla :D <3

P.s ska ge alla tjejer något att titta på :)


<3<3

Trött..

Vakna nyss.

Jag och Towe har legat och kollat på vampire diaries :) Sesong ett.
och båda började bli jätte trötta.. så jag somna typ, så väntade vi att avsnittet skulle ta slut. och sen besttämde vi oss för att sova lite, så jag vakna nyss och Towe sover. snart ska jag på toa och sen lägga mig igen.

Sov hos Towe inatt så kan vara därför jag är så trött xd

Sen 19:30 är det konfa återträff, ska bli kul tycker jag :)

ha det bra :) 
 
och nu vakna Towe :)

Sorry!

Sorry för den dåliga uppdateringen.

Igår blev jag 15 så grattis till mig :) har inte firat mig än för det blir bäst på en helg så det blir denna helgen.

Imon ska jag, Emme och Towe praoa på JYSK vi kommer praoa längre än towe för hon måste iväg.

I lördags så va man ju på NRJ Experience, super kul!!! Alla som inte var där missade värkligen något. men alla i ALE är ju så tråkiga... vad jag och Emme och Angelica såg va det vi tre och två killar från ALE och några andra som Angelica såg. Vi dansade ju med några killar iallafall.

Hade körlektion igår och det gick bra, och hade teorikurs idag. kulkul. 

Alla får ha det bra <3 

 


Musik :)

Sitter på musik lektion just nu, jag ska spela marakas eller hur det stavas. Haha jag har helt klart det svåraste. Vi ska spela inatt är jag din. Det är jag, ida, emelie och fanny. Men nu kom läraren och jag kanske inte få spela det jag vill... Men aja. Ha det bra :) <3

Klagar

Ja, det är Emelina som klagar. Så det är väll bäst att skriva lite. Igår så va det manöverkörning. Det var jag, emme och towe. det skulle vara någon som heter oskar som skulle komma men han kom inte, tänk att missa sin första lektion.. Haha jaja. Vi fick köra hur sekt som helst vid kornor, så fick jag köra först men det gick ganska bra ändå! Sen när jag kom hem så hämta jag och mamma en smörgåstårta, sen gick jag och hjälpte emme att städa undan efter i lördags. Sen så fick jag gå hem för att vi skulle fira min ena bror. Ikväll så ska det bli nattorientering, men det är mer på kvällen vid nio. Just nu sitter jag på so lektion och bloggar från mobilen. Vi ska snart se på någon film från eller om första världskriget. Nu får alla ha det bra :)<3

RSS 2.0