Upp, upp och upp! :D

Tjena :D

Nu när rubriken var Upp, upp och upp så kanske ni tror jag menar filmen upp ;) men det menade jag inte. Det är statistiken som bara går upp, upp och upp :D Det är ju jätte bra! Då får jag ju ta och skärpa mig och börja blogga mer!!!

Idag bestämde jag mig för en sak! Att jag ska vara ute mer än vad jag är. Jag ska vara ute varje dag minst en timma. Och äta mer grönsaker och sätta upp mål för dagen. Men inte stora mål då asså.

Jag måste ha en ny header nu åsså!! man kanske kan fråga sin bästis om hon vill göra en till mig (A) jag är inte så bra på att göra header men min bästis är det!

Förut va jag aldrig och tog foton för det blev för mörkt. Men jag ska ut imon med lilla söta Lollipop som blir så bra på kort!

Nu vill jag ha hjälp! kan ni komentera några bra låtar? så kan jag lägga upp dom på bloggen sen! Nu frågade jag www.emelinahernberg.devote.se om en bra låt så kan jag lägga upp den nu!

hob valde min låt eller vi kallar den för min. Give me evrything - pitbull



Och varför vi kallar den för min är för när vi va på Nrjexperience så tog en kille tag i mig i refrängen.. så nu är låten också kallad som min låt eller når någon annan säger det så, din låt.

Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag eller bättre. Imon får ni svar om bästis vill hjälpa mig med header :) ha det gött <3

Kommentarer
Postat av: Julia

okejs, jag mår bara bra:)

vad gör dudå?:)

2012-01-06 @ 22:08:20
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Julia

-ska gå och läggga mig snart:)

lust att följa varann via bloglovin?:)

2012-01-07 @ 00:29:24
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Amanda Pettersson

Fin blogg!

2012-01-07 @ 03:37:06
URL: http://amandq.blogg.se/
Postat av: JedwardGrimess

Fin blogg :)<3



Bloglovin byte ?

2012-01-07 @ 11:13:01
URL: http://jedwardgrimess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0